Sommerdyner

Sommerdyner

En god sommerdyne sikrer dig, at du også får en god nattesøvn i de varmeste måneder. Det anbefales at man skifter til en sommerdyne, når helårsdynen begynder at blive for varm om natten. Hvis du aldrig har det for varmt er der måske ingen grund til til at investere i en Sommerdyne, men langt de fleste vil have stor glæde af at sove med en køligere dyne om sommeren og en dejlig varm dyne om vinteren. En sommerdyne er ganske enkelt en hel almindelig dyne, blot med en meget lavere fyldvægt, der gør dynen tyndere og lettere at ånde igennem. Sommerdyner laves både med fyld af Andedun, Moskusdun og Gåsedun. Nedenfor har vi listet en række gode tilbud på sommerdyner fra Ringsted Dun.

Sommerdyne Lux

En lækker sommerdyne fra Ringsted Dun med fyld af fine nye Moskusdun, bæreevne 11. Dynen er syet i 6×8 kassetter og har et fint betræk af bomuldsbatist. Denne dyne er en dejlig kølig sommerdyne, der giver dig fornemmelsen af at have noget over sig samtidig med at kroppen nemt kan komme af med overskydende varme. Fyldvægten for en dynestørrelse 140×200 cm er 240 gram.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sommedyne – Prestige

Eksklusiv sommerdyne med fyld af fine gåsedun, bæreevne 12. Dynen er syet i 6×8 kassetter og har et fint betræk af bomuldsbatist. Dynen er perfekt til dig, der ønsker det bedste at sove i. Fyldvægten for en dynestørrelse 140×200 cm er 240 gram.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.