Økologisk dundyne og pude – Verdensnyhed

Økologisk dundyne og pude – Verdensnyhed

Ringsted Dun har lanceret en verdensnyhed med de første dundyner og dunpuder, der er gennemført økologiske og anbefalet af Dyrenes Beskyttelse og Svanemærket.

Der er med OMTANKE dyner og puder tænkt økologisk gennem hele processen. Ringsted Dun bruger til produkterne kun dun fra fritgående økologiske ænder fra en dansk gård i Vestjylland, og våret er produceret af økologisk, blødt og GOTS certificeret (Global Organic Textile Standard) bomuld.
OMTANKE dynerne og puderne er derfor også mærket med de bedste internationale standarder som Svanemærket, NoMite, Downafresh Greenline og Oeko-Tex 100 klasse 1, hvilket betyder, at produkterne er allergivenlige, økologiske, rene og helt kemikaliefrie.

Et dunprodukt anbefalet af Dyrenes Beskyttelse

Ringsted Dun har samarbejdet med Dyrenes Beskyttelse om OMTANKE produkterne. Med dette samarbejde og anbefaling kan du være sikker på, at ænderne har adgang til det fri, at der er god plads på udearealet så de kan have en mere naturlig adfærd, at flokkene er små, at de har adgang til badevand og at ænderne lever størstedelen af deres liv på friland.

Ænderne starter deres første 14 dage i en varm lade i Vestjylland, hvor der er masser af halm, mad og hø. Når de er stærke nok til at klare sig i det fri, vralter de søde ænder ud på en stor skøn mark, hvor de kan hygge sig med tusinde andre økologiske frilandsænder i det høje græs.
For at ændernes liv ligner mest deres naturlige liv i det fri, bliver de på den samme dejlige mark hele livet, hvor de både har mad, vand og lækkert højt græs at gemme sig i.
Det mest populære sted på hele marken er svømmebassinet, hvor ænderne kan holde sig rene og køle sig ned.

Martin Daasbjerg er ejer af de fantastiske ænder og sørger for, at der bliver holdt opsyn og nusset om de søde små venner hver dag.
På trods af at ænderne er fordelt i grupper af 1500 ænder, der har 30.000 m2 at boltre sig på, så Martin er sikker på, at de har masser af plads og minimum 20 m2 hver, så er det ikke meget plads, der rent faktisk bliver brugt. Ænderne holder sig stort set altid sammen og sørger for, at de er tæt på mad og vand. ”De har det ligesom mig, de er ikke meget for at gå væk fra foder og vand” griner Martin Daasbjerg. Det er en fornøjelse at se, når det er spisetid, og alle ænderne vralter fint af sted til madboden. Når maden er spist, kan det ikke gå hurtigt nok med at komme tilbage til solpletten i græsset, mudderpølen eller svømmebassinet.

Ringsted Dun er de eneste, der bruger dun fra Martins gård, Dansk And, som udelukkende har økologiske fritgående ænder. Derfor er Ringsted Dun også de første og eneste, der kan producere en gennemført økologisk dundyne og -pude serie, som er anbefalet af Dyrenes Beskyttelse. Ænderne skal have det godt. Og det har de på Martins gård. Det er det, der er grundlaget for OMTANKE produkterne og samtidig din chance for at sove med god samvittighed i forhold til miljøet og dyrene.

Et sortiment til hele familien

OMTANKE produkterne fås alle størrelser lige fra baby til king size. Der er derfor et størrelse til alle i familien.
Produkterne er i rigtig god kvalitet med gode egenskaber.

Specifikationer:
Fyld: Danske andedun/småfjer
Bæreevne: 10/CUIN 675
Type: Lun helårsdyne
Betræk: Bomuldscambric 60/60 økologisk betræk, syet i kassetter
Vask: 60 grader, tørretumbles
Certificeringer/mærker: Svanemærket, NoMite, Downafresh, Oeko-Tex 100 klasse 1.
Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse

Se hele OMTANKE sortimentet herSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.