Kampagnedyne

Kampagnedyne

I øjeblikket kan du få helt fantastiske tilbud på moskusdunsdyner fra Ringsted Dun. Disse Ringsted dyner med moskusdun har 10 års garanti, et lækkert fint cambric eller batist betræk og er selvfølgelig, ligesom alle andre Ringsted dyner allergivenlige.

 

Kampagnedyne – Set på TV

Dynen er fyldt med fine nye Moskusdun, bæreevne 11 og har et betræk af bomuldscambric. Fyldvægten på en enkeltdyne 140×200 cm er 600 gram, hvilket gør dynen til en lun helårsdyne, der passer perfekt til langt de fleste. Dynen fåes også i ekstra længde og som dobbeltdyne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Luksus Moskusdyne

Denne luksus moskusdyne fra Ringsted Dun er fyldt med fine nye Moskusdun, bæreevne 11. Dynen har et fint betræk i bomuldsbatist, med ekstra soft finish. Fyldvægten i en enkelt dyne 140×200 cm er på 600 gram i denne lune helårsdyne. Dynen fåes også i ekstra længde og som dobbeltdyne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Satin Moskusdyne

Denne Satin moskusdyne fra Ringsted Dun er fyldt med fine nye Moskusdun, bæreevne 11. Dynen har et fint betræk i bomuldssatin, med speciel soft finish. Fyldvægten i en enkelt dyne 140×200 cm er på 626 gram i denne lune helårsdyne. Dynen fås også i ekstra længde og som dobbeltdyne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *