Kampagnedyne

Kampagnedyne

 

I øjeblikket kan du få helt fantastiske tilbud på moskusdunsdyner og gåsedunsdyner fra Ringsted Dun. Disse Ringsted dyner har 5 års garanti, et lækkert fint betræk og er selvfølgelig, ligesom alle andre Ringsted dyner allergivenlige.

Satin Moskusdyne – Set på TV

Satin moskusdyne fra Ringsted Dun
Køb Satin Moskusdynen

Dynen er fyldt med fine nye Moskusdun, bæreevne 11 og har et super soft betræk af bomuldssatin. Fyldvægten på en enkeltdyne 140×200 cm er 625 gram, hvilket gør dynen til en lun helårsdyne, der passer perfekt til langt de fleste. Dynen fåes også i ekstra længde og som dobbeltdyne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Luksus Gåsedunsdyne

Gåsedunsdynen fra Ringsted Dun
Køb Gåsedunsdynen her

Denne luksus gåsedunsdyne fra Ringsted Dun er fyldt med 100% fine nye Gåsedun, bæreevne 13. Dynen har et fint betræk i bomuldsbatist, med ekstra soft finish. Fyldvægten i en enkelt dyne 140×200 cm er på 450 gram i denne lune helårsdyne. Dynen fåes også i ekstra længde og som dobbeltdyne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.