Vinter dyner

Vinter dyner

Er du en af dem, der fryser om natten, sover med åbent vindue hele året eller blot ønsker dig en varm vinterdyne, så skal du læse med her. Vi har her samlet de varme vinterdyner fra Ringsted Dun. Listen er sorteret med de billigste dyner først.

Varme Moskusdyner fra Ringsted Dun

Moskusdyner fra Ringsted Dun har en bæreevne på 11 og består af 90% fine nye Moskusdun og 10% småfjer. Fyldvægten på en varm helårsdyne med Moskusdun vil normalt ligge mellem 800 og 900 gram (140×200 cm).

Svinedrengen – varm helårsdyne

Denne Moskusdyne fra Ringsted Dun har et fint bomuldsbatist betræk og er syet med en udvendig bokskant, der sikrer at dunene isolerer helt ud til kanten. Dynen har en fyldvægt på 840 gram i en størrelse 140×200 cm.

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 
 

 

  

Varme Gåsedunsdyner fra Ringsted Dun

Gåsedunsdyner fra Ringsted Dun har en bæreevne på 12 og består af 100% fine nye gåsedun. Da gåsedun har en højere bæreevne og dermed en bedre isoleringsevne vil fyldvægten i varme vinterdyner være lidt lavere end i Moskusdyner. Fyldvægten i en varm helårs gåsedunsdyne vil normalt ligge mellem 700 og 800 gram (140×200 cm).

Den lille pige med svovlstikkerne – Den varmeste dyne

Denne gåsedunsdyne fra Ringsted Dun er den varmeste dyne med fyld af Gåsedun. Dynen har et betræk af bomuldssatin og er syet med udvendig boks kant. Dynen har en fyldvægt på 800 gram gåsedun, bæreevne 12 (140×200 cm)


 

 

 

 

 
 

 

 

 

 
 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.