Bedste tilbud på helårsdyner

Bedste tilbud på helårsdyner

Vi har her lavet en sorteret liste med de bedste tilbud på helårsdyner fra Ringsted Dun. Listen er sorteret med de billigste dyner først, med beskrivelse af de egenskaber som dynerne har, når de stiger i pris. Vi viser kun de svale og lune helårsdyner her. Se andet indlæg for ekstra varme vinterdyner samt sommerdyner.

 

Moskusdun dyner fra Ringsted dun

En moskusdyne fra Ringsted Dun består af fine nye dun fra en Moskus and og har altid en bæreevne på 11. Moskusdunsdyner indeholder altid 90% dun og 10% småfjer, hvilket gør dynerne lette og luftige. Vælger du at købe en dansk produceret moskus dyne, hvor der er sikkerhed for god kvalitet og garanti, får du en rigtig god Moskus dyne, som du har glæde af mange år frem. Det er forholdsvis nemt at sammenligne Moskusdunsdyner, da de altid har en bæreevne på 11. Man kan således blot se på vægten og sammenligne denne, for at afgøre om dynen er sval, lun eller varm.

 

Klodshans dyne, sval eller lun

Kloshans moskusdunsdyne bæreevne 11, har et bomuldscambric betræk og fås i en sval eller lun model. Dette er dynen til dig som ofte har det for varmt eller for koldt.

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Svinedrengen dyne, sval eller lun

Luksus moskusdunsdyne med et ekstra fint og blødt bomuldssatin betræk. Denne ringsted dyne er syet med box-kant (ikke den svale model), så de fyldige dun isolere helt ud til kanten. Findes i en sval eller lun model.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 

Gåsedunsdyner – bedste kvalitet!

Selvom gåsedunsdynerne er lidt dyrere så er de bestemt værd at overveje. Især den billigste kampagnedyne, med gåsedun og batist betræk, er værd at se nærmere på. Alle gåsedunsdyner fra Ringsted Dun har en bæreevne på 12 eller 13 og er fyldt med 100% Gåsedun.

 

Den lille pige med svovlstikkerne – Lun dyne

En gåsedunsdyne med bæreevne 12 og et ekstra blødt og fintvævet bomuldsbatist betræk. Dynen er syet med bokskant, så de fine Gåsedun isolerer helt ud til kanten. En meget eksklusiv dyne og en absolut kundefarvorit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Snedronningen fra Ringsted Dun – Sval eller Lun

Dette er den bedste dyne man kan få! De fineste gåsedun bæreevne 13 og et lækkert Egyptisk finbatist betræk. Det kan ikke lade sig gøre at fremstille en bedre dyne og dette er derfor også den dyreste dyne vi vil anbefale. Der findes med sikkerhed dyrere dyne end denne, men de kan ikke være bedre!Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.